We Integrate We Integrate
Collaborate, and Collaborate, and
Challenge. We are Challenge. We are
digital natives digital natives
embracing the embracing the
creative freedom to creative freedom to
produce solutions that produce solutions that
connect, communicate, connect, communicate,
and inspire. and inspire.
who we do it with who we do it with
Designer en strateeg

Sidney Bake

Sidney Bake Sidney Bake

Sidney Bake

Met haar unieke strategisch vermogen en haar vaardigheden als designer weet zij verschillen te maken waar men in de eerst instantie niet eens bij stil staat. De wens van de klant weet zij, samen met haar eigen inbreng, om te zetten in een resultaat dat doordacht, modern en toekomstgericht is. Een doelstelling van Sidney is om dit jaar, naast het ontwerpen van een websysteem, stappen te maken richting de uitwerking van haar designs in HTML/CSS.

Software developer

Casper Plentinger

Casper Plentinger Casper Plentinger

Casper Plentinger

Casper werkt als software developer aan complexe (web)applicaties, van uitgebreide websites tot custom backoffice projecten. Naast de daadwerkelijke ontwikkeling van software houdt hij zich ook bezig met het opstellen en bewaken van systeemplannen voor lopende projecten, zo heeft hij vaak naast een uitvoerende ook een coördinerende rol binnen het traject.

Front-end developer

Cees van Mook

Cees van Mook Cees van Mook

Cees van Mook

Als Front-end Developer houdt Cees zich bezig met het ontwikkelen van de voorzijde van websites, webshops, programma's en apps. Oftewel het voor de gebruiker zichtbare gedeelte. Mede door zijn achtergrond als online-marketeer kijkt Cees niet enkel naar de uitstraling maar werkt hij ook aan de optimalisatie van een website. In de toekomst wil Cees zich verder blijven ontwikkelen als Front-end Developer met een doelstelling om volledige systemen te kunnen ontwikkelen als Full-stack Developer.

Creatief directeur

Tom Hooge Venterink

Tom Hooge Venterink Tom Hooge Venterink

Tom Hooge Venterink

Tom houdt zich hoofdzakelijk bezig met het opzetten van de strategieën en creatieve aspecten binnen de projecten. Daarnaast is hij een van de collega’s die het eerste klantencontact op zich neemt. Zijn taak is het definiëren van de klantvraag, tijdens de gesprekken weet hij als geen ander mee te denken met de organisatie. Zijn passie begint te leven als hij ook maar het kleinste gevoel heeft dat een organisatie naar een hoger niveau getild kan worden door de inzet van data, automatisering of strategieën die de klant van de organisatie de producten/diensten laat beleven. Hij gaat zich verder ontwikkelen om organisaties nog beter te helpen met besparingen door middel van data/AI.

Operationeel directeur

Remy Wolters

Remy Wolters Remy Wolters

Remy Wolters

Als operationeel directeur is Remy dagelijks actief met het coördineren van projecten. Zo is hij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de planning van verschillende projecten en communiceert hij veel met partijen die bij het project betrokken zijn. Verder is hij verantwoordelijk voor het financiële deel van de organisatie. Binnen zijn functie houdt Remy zich ook veel bezig met de langetermijnvisie van het bedrijf.

Junior Software Developer

Rémon Koekkoek op Munsterhuis

Rémon Koekkoek op Munsterhuis Rémon Koekkoek op Munsterhuis

Rémon Koekkoek op Munsterhuis

Strategist

Bart Pleijzier

Bart Pleijzier Bart Pleijzier

Bart Pleijzier