More aboutour company

about-header

Who we are

Het team achter Blink Digital? Dat is een team van software-, design-, data-, en marketingexperts die hun kennis samenbrengen en hetzelfde einddoel voor ogen hebben; organisaties naar een nog hoger niveau tillen op basis van accurate data en de toepassing van de laatste technieken.

Het kernteam werd gevormd tijdens een gezamenlijk project; ConnectHouses. Na de lancering van dit intelligente platform werd al snel duidelijk dat de kennis en ervaring binnen het team grote verschillen kan maken. De samenwerking binnen het inmiddels doorgegroeide team zien we als een dans waarin iedereen de ruimte krijgt om het podium te pakken en zichzelf door te ontwikkelen en zichzelf te blijven uitdagen. Iedereen heeft met een eigen specialisme een meerwaarde als inbreng binnen het team. Wanneer je op een afstand Blink Digital ziet werken zal één ding opvallen; iedereen is op elkaar ingespeeld. Elke discipline die nodig is om het ultieme doel van onze klanten te behalen bevindt zich binnen het team.

Goede communicatie binnen het team en richting onze klanten is van belang om het maximale resultaat te behalen. Hierdoor kijken wij ook goed naar de communicatiestijl van een organisatie, wij zorgen dat onze communicatiestijl hierop aansluit.

Na een raceweekend van de Formule 1 verzamelen wij ons op maandagochtend rondom de koffietafel. Los van het feit dat er verschillende voorkeuren zijn op het gebied van teams, hebben wij het ook graag over iets waar de Formule 1 rijk van is; data! Zo zijn balans, CFD, driveability en DRS verschillende onderwerpen die aan bod komen tijdens dit dagelijkse moment. Waarom? Because we love data! ;)

Op vrijdagmiddag eindigen wij de werkweek met een gezellige borrel, waarin de stoom wordt afgeblazen van de verschillende topprestaties die gedurende de week geleverd zijn. Klanten, buren en vrienden; iedereen schuift aan bij deze borrel!

Project type

Company name

Industry

Custom webshop

Grizzly Outdoor Fashion

fashion and retail
Grizzly Outdoor Fashion
Custom website

CargoMatcher

transport and logistics
CargoMatcher
Custom website

Coffee Fellows

catering
Coffee Fellows
Custom website

PROTEQ Bodygear

wholesale and retail
PROTEQ Bodygear
Custom website

Auto Bleeker

automotive
Auto Bleeker
We integrate, collaborate, and challenge. We integrate, collaborate, and challenge.