Creating efficiency, scalability and experiences.

Recent cases

Grizzly Outdoor Fashion

Custom webshop

View case study
Grizzly Outdoor Fashion

CargoMatcher

Custom website

View case study
CargoMatcher

Coffee Fellows

Custom website

View case study
Coffee Fellows

PROTEQ Bodygear

Custom website

View case study
PROTEQ Bodygear

Auto Bleeker

Custom website

View case study
Auto Bleeker

There's nothing like Blink Digital

Brand Identities

Brand Identities

Van een organisatie een merk maken, dat is onze passie! Zo creëren wij een uitgebreide nieuwe huisstijl of rebranding van uw huidige huisstijl, welke aansluit bij de normen en waarden van uw organisatie. Een huisstijl waar over nagedacht is, en welke verwerkt is, in zorgvuldig gekozen aspecten. Er wordt aandachtig gekeken naar uw doelgroep en hetgeen wat hen activeert. Daag ons uit om van uw organisatie een merk/beweging te maken dat de doelgroep direct herkent en blijft onthouden!

Software Development

Software Development

Een doordachte strategie, achter het realiseren van software, kan het gebruik een stuk efficiënter maken. Zo is onder andere, voor een goed verloop van een softwareproject, een systeemplan en data-architectuur essentieel. Echter kunt u ook bij software development denken aan de ontwikkeling van een complex (web-)systeem, portaal of de koppelingen tussen verschillende software en hardware.

Data Based Strategies

Data Based Strategies

Elke organisatie beschikt over data, echter gebruikt niet elke organisatie deze optimaal, zodat de volledige potentie behaalt kan worden. Het gebruik van gemeten data kan een enorm verschil maken binnen elk onderdeel van een organisatie. Hierbij kun je denken aan winstmaximalisatie, meer omzet, duurzaam inkopen, optimale personeelsbezetting en de inzet van materieel. Daarnaast speelt data ook een cruciale rol op het gebied van leadgeneratie en klantbeleving. Wij hebben verschillende organisaties naar een hoger niveau mogen tillen. Geen vraagstuk is hetzelfde, maar onze inzet en passie om het vraagstuk op te lossen wel!

Web Development

Web Development

Een website die uw doelgroep bereikt en welke op het gebied van design en uitstraling aansluit bij de organisatie. Onze werkwijze is hierin niet standaard, de mogelijkheden gaan verder waar traditionele systemen of templates stranden. Een moderne en toekomst-bestendige website vereist de nieuwste technologieën voor flexibiliteit, schaalbaarheid en uitzonderlijke performance. Een combinatie van de details die een website met zich meebrengt en de ondersteuning hiervan zorgt voor een optimale klantervaring. Dit is van belang voor zowel de consument als de zakelijke markt, om u als organisatie te kunnen onderscheiden.